Thursday, April 30, 2009

.earth hour di mmu.

.mmu wat lawak lak semalam gi totop sume letrik.
.abes sume orang bergelap.
.dari pukol 8 lebih dan dengar katanye sampai pukol 3 baru ada letrik.
.aku, yani, nad and eira mmg taklaa nak duduk dalam gelap.
.kalo ikutkan ati tido je malam tu.
.tapi da ada orang nak bawak gi jalan2 kami turut kan jua.
.mula2 ingat nak tgk xmen, tapi......
.sampai je dah sold out..
.takde satu tiket pon tinggal.
.jadi, kami pon decide g karaoke.
.not to forget, amin pon ikut tyme ni.
.then, biler da abes karok, mmu still takde letrik.
.so, all of us not included amin decide to sleepover yani sister's house at putrajaya.
.kami pon tido sana sampai laa esok paginye which is pagi tadi.
.pagi2 tu before kakak yani pergi kerja, dia sediakan kami breakfast nasi lemak :D
.terima kasih kakak!
.jasamu dikenang. :)
yer2! tak dapat tgk! so wut? amik gamba gak!

.eira n yani.


1 comment:

^~eira ^edora^~ said...

very sedyh ok x dpt tgk x man that day...muahaha