Thursday, April 16, 2009

.4 JER.

hari isnin yang lepas, saya dan kawan-kawan pergi makan sushi
di mana?
di SUSHI KING Alamanda!
kitorang sampai sana around 8.38pm (men blasah jer.. tapi around2 time ni laa)
then, kena beratur panjang wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
nampak tak berapa panjangnye 'o' tu??
haa.. panjang tu lerr kitorang kena beratur..
isk3! apaker suke benau nye org malaysia makan sushi..
haha..
actually minggu ni ada sushi king rm2 bonanza..
which is..every plate only cost u rm2!! yes! RM2!
sebab tu lerr ramai..
pukul 9 lebih sket baru kitorang leh masuk..
sayayayai!
perut tyme tu dah leh nari poco2 dah!
dorang jelaa, seb bek me n yani dah blasah kebab b4 tu.. ngeh ngeh..
dah masuk tu, sume blasah sushi..
ini adalah rekod sushi yang dimakan pada aritu yer:

  • emie = 6 pinggan
  • erol = 7 pinggan
  • paru = 7 pinggan JER
  • aizat = 18 pinggan WOOOOO!
  • mili = 5 pinggan
  • anne = 6 pinggan
  • nad = 5 pinggan
  • yani = 4 pinggan
  • siti = 4 pinggan
haa.. oklaa tu kan.. berbaloi gak laa tunggu lama sket.. makan pon puas.. murah pun murah dari harga asal. cume choice jelaa sikit :D

.muke monster2 yang gumbire makan sushi!.

then, ada laa yang singgah mcD bli eskem puler...
then, kami pon balik macam satu pemili menaiki NAZA emie..
haha.. best3! seb bek mili kecik, leh laa dia dok kat lantai..
can't imagine if my son (bukan anak butut2 ok!) in her place?!
lol!
:)

6 comments:

mili said...

i oso kenot imajin hahaha. mungkin terlebar naza ria emie berpuloh2 inci?

sitot mysteritot said...

hahaha..
amboi ko..
kalo papa ko bc ni..
mmg next tyme dia xmo pusingkan dah kerusi kete tu demi ko.. lol!~

mili said...

eleh igt ak takot aa ngan papa pawu tuh. kasik lipas je teloncat teros hahah

sitot mysteritot said...

ko ni kan..
dah ar nak harta..
nak gi sana sini..
camni balasan ko kat dia?
ko kasi apa kat kitorg huh?
teh ais kangkang eh sampai kitorg sggup nak bg harta kat ko??
hahahaha...

yani petom said...

wahh2 mili..
ske ek ko gelakkn papa pawuu..
hahaha.. tp kalo papa pawu dok kt lantai naza ria emy tuh,mmg kejung la die smpai2 hem2 yuu..
haha.

sitot mysteritot said...

fuyoo.. miss yani in da hse!