Wednesday, February 18, 2009

.hari mengantok sedunia.


hari ini hari rabu. hari ini saya sangat mengantok. mengantok yang teramat. semalam saya tidur lewat. tapi takdelaa lewat sangat bagi pelajar-pelajar di mmu. tapi, kalau dah tau kelas pagi pandai-pandai laa tidur awal siti oi.. haha.. takde2, saya sangat tak menyesal tidur lewat semalam kerana saya dapat chatting dengan kawan-kawan saya. especially my beloved amy and amalina.

pagi tadi pukol 8a.m sepatutnya saya ada tutorial. dah laa bangun lewat kan, bila dah bangun lewat.. apa kesan nya adik-adik?? of course laa pergi ke kelas pun lewat kan? haihh... then, saya and yani pun rushing laa pergi tutor tu.. lalu depan tutor lecturer lain suma muka tengah concentrate je. masing-masing sedang menyalin. sekali tu, jumpa dah kelas kami cr1029! haa.. tu dia.. masuk-masuk je kelas.. lecturer takde lagi.. adoyai... sakit kaki den.. huhu.. so, i thought the lecturer might be late.. may be he got some emergencies.. who knows kan? ok, setengah jam pastu dia tak sampai-sampai jugak. apa maknanya adik-adik? maknanya lecturer tersebut tak datang laaa.. hahaha.. so, me,yani n ain pon pergilaa breakfast. sangat puas hati ngan breakfast hari ini. saya makan roti telor + sausage. :D

pastu kan, kul 9-12 saya ada kelas.. huhu.. kat dalam kelass..masyaAllah, ngantok teramat.. rasanye baru je tengah pandang muka lecturer, tiba-tiba pandangan menjadi gelap.. hahaha.. saya terlelap!!! hehe.. bila dah pukul 12 tu, kitorang ni tros shoot masuk bilik. saya ni, masuk bilik je memang tak pandang lain dah.. lappie suma tak pandang dah. terus buka tidur da terus landing atas katil. saya tido sampai kul 2. pastu pukul 2, intan pun buzz dan ajak ke alamanda.. weehooo!

di alamanda, kami makan di kfc. kamu suma tahu bukan kfc tu apa?? kfc adalah sejenis biskut.. hehehehe.. takdelaa.. sebenarnya sejenis lempeng.. hahaha..(memang nak kena penampor ko ni siti!!) pastu round laa cari kasut segala.. yeay! saya beli kasut baru!!

masa balik tu kan, sekali lagi mata ini kian terasa berat.. adushh!! ngantok lagi.. huhu.. masa nak makan maggie tadi pun ngantok jugak.. haihh..

wut to do??? huhu..

okeylaa kawan-kawan.. sekian sahaja laporan hari ini..

ouh yer, esok saya ada interbiu..
wish me luck! ;)

3 comments:

fidodido said...

haha kantoi kamu tido dalam kelas...
haha lets da world know....lols :-)

sitot mysteritot said...

oi2!
cr pasai noo...
at least.. i honest k!
anda itu pon sll!

fidodido said...

hehe saya kagumi kejujuran anda... :)
peace "budak tido dlm clas"...