Friday, December 25, 2009

.ouh bestnye tido.

as semua tau, or kepada mereka2 yang tak tau tu... next week start sem break mmu. so, mereka2 yang abes paper awal tu bole laa balik awal ok. yang mana blom abes tu GOOD LUCK! use your time wisely for revision.. don't forget to do or go through past years papers... tgk2 balik soklan2 tu kot2 laa terkeluar balik kan.. who knows! yang penting usaha, doa dan tawakal.. insyaAllah.. kite akan peroleh sumthing. :)

oke2..enuff said for exams.. alhamdulillah.. exam abes.. selesai je exam hari tu kan, i tido gilerrr bab* ar.. dari kol 1 camtu sampai ari dan gelap.. penat sangat.. sukan yang paling memenatkan ialah memerah otak di exam hall yer.. kadang2 sukan itu menjadi penat kerana soklan yang susah atau sememang nye tak reti nak jawab tapi kena perah gak otak supaya tidak tinggal kan kosong.(apa maknanye ni? maknanye aku bantai laa.. hahaha.. tp, aku selalu ingat pesan kak dayah jangan tinggal kan kosong.. ngah2..)

lama tau i tido.. rumet i kata i tak gerak.. tapi bila dorang nak start ngumpat i tros i gerak.. tak jadi ngompat..(berdaulat habes) hahahaha! suppose after exam, nak laa beronggeng bersama kawan2 kan.. tapi disebabkan i dah broke, so, tak g mana pon.. tapi alhamdulillah, malam tu abg sab bawak me, mili, yani and duri gi makan di KFC! tercapai jua cita-cita mu mili.. semua memang mengidam makan KFC. fyi, size ayam kfc semakin kecil.. adakah ayam KFC juge berdiet seperti petom? lol! just kidding...

ok, esok petang, i pon balik. my lovey dovey ibu pick me up. shykin ajak keluar ngan her darling gf emi.. sorry, i couldn't make it, as i mentioned earlier i'm broke. oh ptptn, cepatlaa masukkan duit kami. tenkiu. :( *sambil buat muka paling kesian ni*

sampai je rumah kan, letak barang sumer, pastu zaaassss i tolong my mom masakk... the menu wereeeeee..... jeng jeng jeng..
TEMPOYAK IKAN BILIS
GULAI AYAM
GORENG BERLADA IKAN :)

pesanan buat trainer, dun worry i makan ngan roti wholegrain.. hahaha.. tapi tak tau laa berapa lama tahan.. :)) that night, after dinner with beloved parent, me and adik went to alang's house in batu cave. ummi cook one special dish for me too.. and again it's TEMPOYAK IKAN BILIS.. hahaha.. sekarang korang tau laa kan betapa hantu durian nye aku ni.. durian pun ske, tempoyak pun ske.. i loikeee!! :D i pun jamah laa sket.. dengan nasi.. eeemmmmm sedapnyeee...

balik tu aku berjaga sehingga ke pagi kerana kesakitan keperutan.. :(
haa.. tulaa makan banyak lagi!!! da laa banyak pedas2 lak sume tu.. hamek rasakan!
kol 7 lebih lebih baru bole tido.
then tido laa saya.. tido dengan lena nyer.. weee sampai sedar2 je nak dekat kul 2.. omg!!! anak dara apa nii???

haih.. takpelaa maafkan laa daku, daku tidak dapat tido malam sebelumnya akibat kesakitan di bahagian perut... huhuhuhu.. :(

then, hari ni je i asik ngantok jeeee... napekah jadi begini??? mengantok sangat2.. dan tido seawal 8.30 mlm tadi dan berjaga jam 2 pagi.. dan sekarang tepat 3.51 pagi saya masih menaip untuk entry kali ini..

kan best kalau semalam gi jalan kat bb. bole amik gamba ngan banyak pokok kurismesss...

ouh yer, fyp fyp fyp.. tension nye..
sape ada info for simulation yang menggunakan MATLAB.. tolong laa kami... :)

happy holiday mmuianss!!
enjoy ur holiday!
:)



3 comments:

threeb3ars said...

jamah keeee ngaaaaaaappppp haha
duet ptptn ko da masok laa tpooo je jom soping moping :D

sitot mysteritot said...

jamah laa dey...
hahaha..
tapi...
setalah beberapa hari di rumah..
memang dah tak jaga... :))

marisoping di kedai BERJENAMA... :))

sitot mysteritot said...
This comment has been removed by the author.