Friday, June 12, 2009

.i love weekend. :)

1 week down..
15 more weeks to go..
sungguh tenang weekend..
tak payah bgn pukul 5pagi
tak payah tggu lrt kol 6.45pagi
tak payah berebut tren masa blk..
:)

apa saya buat sepanjang seminggu berintern?
lihat check list saya:

  • monday : report duty
  • tuesday: study muddy pasl equipment and introduction to pathloss software..
  • wednesday: jumpa incek shamsul dan incek tahar.. wah hebat ini olang!
  • thursday : pergi store celcom.. kelihatan byk antenna bersepahan.. dan ke site.... naik bangunan tak siap pada ketinggian 20 tingkat lebih kurang 300 kaki dengan menaiki tangga..
  • friday : tgk orang test equipment di huawei kat pj..
tu secara ringkas laa.. ngah2.. sungguh kemalasan menulis sekarang ini..

penat rupanyer bekerja...
patutlaaa banyak orang kata belajar lagi best dari kerjak..
dah nampak dah sikalang..
tp, good experience juger..
tak bestnye bekerja sebab penat..
yang bestnye bekerja sebabbb..

kite dapat tgk secara live bnda2 yang kite belajar sebelum ni..
kite dapat berkawan dgn ramai kawan tak kire dia sebaya ke tak.. ada yang da kawen.. da beranak pinak... ada yang dah pangkat mak cik pak cik.. best juge.. hehe..
kite juge dapat mendikarikan diri kite dan membuat persediaan di masa hadapan..

haha.. apa laa aku merepek ni kan?
intern baru kott..
blom keja lagi wehhh!!
hengat siti oi ko ada lagi 2 sem wat fyp!!!
nenonenoneno..
blom cr tajuk..
ada suggestion anyone???

p/s: i miss my fren :(

2 comments:

milimo said...

sitotis! ko rindu aku x?? haha. x saba nk keje ngn s*stry weeyy

sitot mysteritot said...

errr..(jap pk nak jwb ke tak..lol!)
tak saba keje ke tak saba tgk movie ngan s*stry? hahahaha..