Saturday, January 24, 2009

muchos gracias!

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di bawah untuk diletakkan di blog anda.



2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

-intan chan yang beralamat:http://pariparikecil.blogspot.com/

:intan chan merupakan cuzzy saya. saya sangat rapat dengan beliau sejak dr kecil, walaupun bertahun berpisah tapi still leh ngam balik.. dia mmg giler cam saya! ye! saya akui penulisan beliau amat bgs! tentu anda dan anda dan anda setuju.. sape blom usha blog beliau.. siler2laa bawak2 laa usha yer..

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

  1. sangat suke menonton filem romantic comedy
  2. suke ngan aktiviti yang melibatkan air such as rowing, swimming, kayaking, baling2 air..
  3. masih single walaupun chad michael murray dah gado2 ngan freddie prinze jr! ahaks!
  4. sangat sayangkan bradley!
  5. suke nyanyi.. melalak dlm bilik.. kadang2 suke gak karok!
  6. suke amik gambar.. or shud i say suke diambil gambar.. (haa, 2nd sentence lagi clear kot! ahaks!)
  7. mempunyai seorang adik lelaki yang tiggi lampai yang selalu disalah anggap sebagai abg saya.
  8. i loike pet society!
  9. selain menonton saya juge suke membaca love novels! (konpem jiwang aku ni! arghs! pedulik apa!)
  10. ramai kata saya kebudak2an.. yer, ada sedikit tp kalau anda btol2 mengenali saya, saya bole diajak berbual mengenai kehidupan dan perjalanan hidup sebagai seorang dewasa.. :)

10 orang yang saya nak tag ialah:
  • shedot
  • mili
  • anne
  • doory
  • nad jern
  • intan
  • eira
  • dynat
  • amalina
  • abang sab

2 comments:

noRule said...

ko tag aku?
tag tu amende.
huhu
aku tak tau ..
adekah aku patot gembira ko tag aku?
atau aku takot
?
apekah aku harus lakukan..
help me
<--ni bukan main2 .ini seriyus.:P

sitot mysteritot said...

anda x perlu takut mahupun gembira.. anda hanya perlu menjawab soklan2 ini blk di ruangan blog anda.. :)
lakukan dengan seikhlas hati :)