Wednesday, November 12, 2008

.Genting Highland.

Acara: Ponteng kelas beramai-ramai ke genting highland
Tarikh: 12 November 2008
Tempat: Genting Highland
Petom yang terlibat : siti,yani, dot,mili, anne,nad shah
Petam yang terlibat: zaim, emie,naip, paru, erol, aizat
Camera yang terlibat : camera shedot and anne
Kenderaan yang digunakan: bus rapid kl no 429, erl, lrt, bus genting, genting skyway

laporan ringkas:

semua petom dan petam berkumpul di bus stop depan entrance mmu pada pukul 6.15 am.
semua yang terlibat naik bus rapid kl ke stesen erl pada pukul 7.oo pg dan smpi di stesen lebih kurang 7.20. tggu selama 15 minit utk erl smpi dan terus menuju ke kl sentral. di sana kami menaiki lrt ke stesen terminal putra. Seterusnya, kami minum pg di taman melati dan bertolak ke genting pada pukul 10 pg. sampai sahaja di stesen bus di kaki bukit genting, kami menaiki genting skyway menuju ke genting highland. sampai sahaja di genting kami pun main segala jenis permainan yang buka dan mengambil gamba mcm tak penah gi genting sepuas-puasnya..kami makan tengahari di mcD. Kemudian solat dan smbung main. hujan trn di ptg hari, tapi kami teruskan juga dgn bermain indoor games..habis je hujan, mereka yg melepasi had ketinggian pergi bermain go cart manakala mereka yang tidak mencapai had ketinggian (siti,dot n nad) disertai zaim pergi ke crazy cyber lab, bermain buaian dan mengambil gmba..pastu kami pun bertolak pulang. smpai sahaja di kl sentral, kami singgah mkn mlm di chicken rice shop dan seterusnya pulang ke cyberjaya. perjalanan sangat memuaskan dan semua yang terlibat didapati gembira. sekian laporan ringkas.

gambar:


.menunggu erl.


.on the way gi breakfast.


.crazy roomies @ genting.


.while waiting 4 them to get out from the toilet.


.12@genting.

2 comments:

i n - c h a n said...

amboi, besnye die ke gnting highland.nak g nak g.hehe

miss super duper said...

jom2.. nnti kite pegi eh..? wee~~