Friday, August 5, 2011

treatment day!

well well well..
i had my treatment day with my girls! and it was awesome!
now i know why women like shopping so much.. even though our money flows out just like that but never mind cause it releases all the stress! hehe..

treatment 1 with my parji and baabaablacksheep!
where to? mid valley! yippie! *sian baa da lama x gi mid yer? lol!*

 .i know i can always count on them.

 .late nights, bad boys, best friends. soo me.. but those were the days no more like that. *ting! da jadi angel LOL!*

.well tu ayat promote buku je pon but somehow cam best puler.

Firstly, punya laaa susah nak gi mid ni oi... adoyai ramai sangat manusianya.. susah bebenor nak dapat parking.. punya laa lapar. sampai sampai je mid tu teross zasss kitorang gi POPEYE! my peberet! :) padahal kat wangsa walk pon ada popeye gak kan? kuikuikui.. pastu pas makan makan makan.. aku makan banyak sangat.. nak makan banyak gak.. tp sebenarnya hanya mampu abeskan seketul ayam dan air je.. cookies kasi kat intan sebelah lagi ayam x sentuh, mashed potato pon tak sentuh.. sob sob.. tp takpe, sekarang waa da makan banyak! hiyahh!! the monster is back! Alhamdulillah..

Pastu baa suh aku beli buku ni! 


baru masuk chapter2. cane nak baca, balik balik je da kena wat nescafe laa itu laa ini laa..macam macam aktiviti.. haha.. sabar sabar.. nanti insyaAllah akan aku abeskan jua.. :)

pastu kami pon balik laa.. :)

treatment 2 bersama Nadia and achik!
where to? OU! yeahhh!


.atin & nadia.

beselaa aku gi mana mana pon sampai je lapar.. bak kata my kelik a.k.a my big berader, masa bilanya tak lapa? ok, so, kitorang gi beli tiket mubi dulu, then barulaa pergi makan..
makan apa? makan KRR! yeay!! ni best sangat.. aku suka kenny rogers.. :) oh nomnomnom..
makan laa kami bertiga lalu pergi bersoping!! yeay! i beli kasut and baju keje comel! :)

.kembo mato bongkak.

pastu tengok monte carlo!


and i'm officially in love with Theo!~

.Pierre Boulanger.

oh kami plan nak next treatment ke hair saloon pula nanti.. nak wat rambut cam selena gomez dalam citer monte carlo laa.. sebab rambut da panjang tapi sayang nak potong.. what do u think? aku ske plan je.. wat nya idak.. isk3.. 

treatment 3 haa! da bli satu pasang baju kurung cotton kat menara.. hikhik.. sukeee laa baju kurung ni.. 
OMG! aku rasa cam ske lak bersoping ni.. duit da terbang da.. not good!

Ok, udah udah ler tu menghabeskan duet.. mari berjimat! nak kasi duet raya lagi kat anak anak buah..
emm.. mak teh and pak long, taun ni akak dapat duet raya lagi tak?? *wink wink!* (keep on dreaming sitot!)
hiahahaha!

SELAMAT BERPUASA SEMUA..
moga kita semua mendapat rahmatNya..
sesungguhnya bulan puasa ini bulan untuk memuaskan yang sa..
renung renung kan dan selamat beramal :)



2 comments:

. diya yg cantik . said...

mate bengkak gila tot . terbukti kot . slamat berpuasa shayang . mari kita realisasikn gaya selena itu yeh .

citot said...

selamat berpuasa jua.. :)