Sunday, August 7, 2011

The meet and catching up! :)

saya sangat gumbira semalam sebab dapat jumpa my petom and petam.. eventhough both nadiasss and aizat tade.. it sokay there's always next time! gembira gler lagi lagi dapat jumpa mili and anne yang da lama gilos tak jumpa! waaaa.. anne kamu sangat cantik itu malam! :)

so, where do we break our fast?

so this is the place.. taraaaaa!! THAT LITTLE GERAI! kat AU5 lembah keramat je.. i'm lovin it! :)
macam macam laa di ordernya..
yang bestnya kedai ni kan, kitorang leh order dulu kat fb.. 
pastu sampai je teros leh makan..
so, kitorang suma solat dulu kat umah aku, pas maghrib tu tros gi kedai tu, da siap pon masak..
sedap and the price is affordable.. tempat pon cozy je.. 
i tak bawak camera.. so, tade gamba makanan..
nanti intan hupload laa kot kat fb nye..
leh laa ke blog baa baa black sheep.. hehe..

we've tried it and love it! 
u shud try it too! :)

da doket cani.. mmg beratlaa pungkok ceq nak pi murni ka williams kan..
hehe.. tp skali skala kena p pekena gak kot.. :)
tapi sangat tak puas, sebab everybody cam rushing2 aja.. 
haihh.. kena gi vacation lagi laa cam ritu! jomm! lalala~ but not till October please..
saya akan start busy september till october.. 
after that can.. :)

3 comments:

dieyae16 said...

haha..bejaye jugak korg pegi TLG kan.
sedap kan makanan die.
aku makan beger pungkok besaq pon x abeh.hoho.
ada sesapa oder beger pungkok besaq x? :))

citot said...

intan weh.. dia oder 2 kot! ngan bolognese skali.. wakaka!

DadaIQ said...

Thank you Mizzy and geng datang TLG berbuka hari tu...walaupun kami risau takut food korang dah kurang berasap sebab lama terhidang! Anyway, glad you ols happy and do come again :-)

On behalf of TLG