Wednesday, March 10, 2010

.saya tak bole tido.

sekarang sudah pukul 3.11 pg. saya da try golek2 nak tido sejak dari pukul 2.15 tadi.. tapi still tak bole tido. huhu.. so, kesempatan ini kugunakan dengan menambahkan bilangan entri di blogku ini dengan mengupdate aktiviti-aktiviti yang telah dilakukan..

  1. taman lampu. oh di mana ni yer? kat i-city.. i city tu kat mana? kat shah alam.. shah alam area mana? haaa... ni ko kena gne google map xpon gps.. den x tau.. jalan nye pusing2..hehe.. taman lampu ni best tau kawan-kawan.. ada banyak lampu cantik-cantik n very the colorful gitu.. seswai laa bg penggemar bergambar.. hahaha.. kalo tak caye tengok gamba-gamba yang we all da amik ni.. kitorang gi 5/3 aritu.. lambat gler kan i update.. biar ar... malasss...pas gi taman lampu we all makan-makan kat uptown.. sempat laa cik intan n cik mili sopping jibbits.. hehe.. dot, nad n paru pon sopping gak.. begitu juge emie n asno..
  2. busy dan busy dan busy.. busy apa yer? busy ke lab.. rasa cam training jadi akak lab daa.. mana taknye.. kol 9 da gi lab.. bler akak lab lunch break kitorang pon lunch.. pastu tepat kol 2 gi lab blk.. kol 5 br blk.. sangat fenat laaa... takpe2 yang penting keje ni kena siap yer kawan-kawan.. doakan kamiii... :)
  3. haa.. tadi gi tgk salomon cane.. tatau laa btol ke tak aku eje ni.. tapi cter ni banyak tokojut2 daa.. huhu.. buat pengetahuan semua cerita ini direkemen oleh cik doory.. hahaha.. banyak kekejaman berlaku dalam citer ni.. scawee tol cr dia bunuh2 org.. isk3..






p/s: i love you all :)

p/s/s : crdt to our new wassup with them photographer..mr E n P..

2 comments:

cik wa said...

wah!cantik!i city yeah?
cantikk3.proud to be malaysian.
haha tbe2 plak.btw.still newww.
help meee.bantu2.

sitot mysteritot said...

hye cik wa..
aah.. we all gi i-city..
pegilaa.. best tau..
still new ke.. i guess cam kite je perlukan bantuan.. ur words n sentences r more organize than mine.lol.one tips.just be urself and write! happy blogging dear!