Sunday, August 9, 2009

.well done!.


convo datang lagi dengan ramai lagi graduan dari mmu! (dengan nada iklan dengdang)
tahniah2 buat semua yang da grad especially buat senior2 saye...che yart, bal, acap, aizat, myn, aina, fadh, faiz, fared, kak ja, kak dayah, baha dan semuaaaa laaa..
yeay!
u guys did it!
eventhough i hate to say this but surely i'm gonna miss u guys!
anda semua telah berjaya.. doakan kejayaan adik2 junior ni pule yer..

apa yang menarik di pesta konvo?
banyak benda yang menarik..
selain spend masa bersama kawan-kawan, food always be the main attraction.. hey, u know how much petom appreciate food! lol!
then, dapat tgk banyak bunge2 yang cumil2 bangat yang dihiasi dengan bear yang da graduate.. ngah2!

macam mana saya bole pegi tempat ni? ngan apa?
haa.. thanks to naddy nad kerana telah menjemput saya dari rumah dan juge menghantar saya ke rumah.. hehe..


ko tido sana ke sitot? 2 malam ko tido bilik sape?
haa.. sudah semestinya alang2 da sampai cyber, kenalaa tido.. da lama kot x spend masa ngan kawan2 dan juge kaco ex rumet.. ngeh2.. saya tido bilik parji.. kali ni my turn to be penumpang berjaya! thanks to parji and dot for the great hospitallity.. dah kaya nanti leh buka hotel.. haha!
3 hari 2 malam dengan masa yang begitu pack terasa sekejap sekali..
tak sempat nak berborak panjang dengan kawan2..
erm.. terpikir sejenak.. apakah gamaknye perkhabaran kawan2 di perantauan? jern!!! apa kabar anda di sana? moge2 kamu sihat2 aja ya! hehe..

btw, we all juge sempat berkaraoke..
dan lagu2 malam itu agak berlainan dari biasa eh..
seorang 7 lagu tuuu..
antara lagu2 nye adalah...

mili -----> aku lebih tahu,viva forever
yani -----> bertakhta di hati, azimat cinta, it's all coming back
doory -----> let's dance, bole chudiyan
siti -----> baby one more time, bayangan gurauan, love story

tu laa antara lagu2 nye..
best2!
da lama tak beronggeng camni..

6 comments:

mili said...

busuk gle ak nyanyi aku lebih tahu. haha. tulis la aku nyanyi viva forever ok sket =))

sabirin alimin said...

nak karok gak

sitot mysteritot said...

mili :aah eh? punyelaa puas aku memerah otak.. "lagu apa laa lagi si mili ni nyanyi" punya banyak lagu smpai x hengat.. haha!

abg sab: karok laa abg sab! ajak gf ;)

yani petom said...

weh...
ape parji2??
bile ko nk dtg lg.. aku nk suh ko judge aku nye level hospitality..
hahaha..

noRule said...

i wanna tut you pon aku nyanyi gak,.tp aku tau nyanyi korus je..:))

sitot mysteritot said...

yani petom : parji itu adalah sejenis biskut :)) nanti next tyme gwe judge lagi hospitallity korang.. may be ada toto / tilam ajaib puler.. :)

norule: yerr doory.. sumer lagu tuuttt ko leh nyanyi.. mmg tabik sama lu la! :))