Tuesday, August 25, 2009

.tak puas hati.

yeah..yeah i know manusia mmg selalu tak puas hati..
manusia bernama siti rashidah ni pon sama..
adoyai.. tak best btol ending citer tadi..
bukan sebab aku tak suke ending cite tu..
memang aku harap pon ending cte tu si rina tu will live happily ever after ngan si faizal..
tapi cam tergesa-gesa sangat je ending dia..
tup2 da abes..
tibe2 si jannah ni ada tunang plak..
da ar cite ni slow..
n aku tak paham apa kes laa 3 orang pekerja tanjak holding ni yang kohnonnye nak jatuhkan si faizal..
tapi semua yang dorang wat sume nye cam tolong si pejal ni baik semula ngan family..
sampai sekarang tak paham motifnyer..
haihh..
ponet ar den ikut cito ni..
.end.

2 comments:

mili said...

cite pe ko tgok ni weh?

sitot mysteritot said...

cite kala hati..
grr..