Tuesday, May 31, 2011

HB3 A3014

weh btol ke no bilik kita tu?
cik yani sila btolkan kalo silap yer..
anyway dot is here for practical for 4 months starting from last monday.. oh da ari ke-3 da dot! jap je kan?
masa aku kat celcom dulu aku siap kira minggu.. LOL! haha..
ok, tp aku rasa ko cam seronok je kat TM ni kan? hahaha! *ok sharing is caring the adik ok! but not seth tan! totally mine!* just keddeng..

wah! cam termakbul je doa aku kan? baru je ritu aku post pasal rindu petom *sorry kena cancel rindu tu sbb etika kawan2! lol!* kan minggu ni suma da gather and kat TM! da cam hem hem yuh da TM ni.. if only baa, mili, anne and jejern were here too! complete! :)

ok, we'll be having lunch together today! and welcome to TM nanad and shedot!
selamat berkerjaya yer!

and hey! remember this pic >>

HB3 A3014

5 comments:

cheyart.chemid said...

dot prac kat mana weh??

citot said...

SME! solution and apa ntah namo eh.. kat menara laa tp..

dieyae16 said...

huwaa...nak lunch same gak tapi aku jauh!!

**xde la jauh sgt vads ngan menara tapi nak paking kat menara cm susah je..huu**

citot said...

next time mai habaq noo.. ceq nak tgk prot hg.. :)

yani petom said...

weh! gemok giler ak dowhhhhhhh!! =))