Thursday, May 26, 2011

emo

aku emo lately. haa! tatau nape.. ske2 aku je nak emo.. agaknye sebab masa period ritu bahagia je kot tak sempat nak pms.. so, kire ni belated pms ar ni.. LOL!

leh lak kan? org pompuan ni mmg sng2.. sket2 pms.. bila tak period pon nak kata gak pms! LOL!
apo2 ajolah..

emm.. i'm missing my petoms lately.. i'm missing the time where we spent together in a room and doing nothing but laugh! and when one of us got problem, we try our best to calm them..

haa! the best part is makan dgg manusia! LOL! haa.. sekarang da lama da tak wat rasa cam bersih, suci, cam angel dah! kahkahkah..

haa! rindu NEA gak!
rindu men masak2 tung tang tung tang kat dapur NEA tu..
haa! gado2 ngan yani.. tu wajib eh.. once a month! LOL!
nanges2 ngadu masalah ngan baabaablacksheep..
haa! bila majuk tumpang bilik nad jap! hahaha.. klako je.. kiddo tol laa aku ni!
haa.. bler nak manje2, ngade2, speaking rojak je ngan dot!
haihh.. best2!

emm.. update pula pasal petam..
emie tak sihat.. dia sakit.. hopefully everything going to be fine..
doa2 dia tabahh, kuat, bersemangat kental lawan penyakit dia.. aminn..

ermm.. rowers puler..
iqbal da selamat da kawen! selamat pengantin baru boaddd a.k.a my lagu supplier..
semoga bahagia hingga ke akhir hayat.

haa si monster ijo cyart pon nak kawen juge..
minggu depan!! waaaaaaaaa!! cyart da nak kawen.. kepakkepakkepakkepungkepungkepung..
ewahh! haha.. over tak aku? saje nak over sebab aku tau konpem hg baca nye lah!
untuk cyart and jidah.. nanti tggu korang selamat nikah dulu aku wat special entry nak dedicate wedding wish to both of u.. giler laa korg leh wat novel kot! hehe..

waaaa! musim kawen..sabrina nye adik si norman pon nak kawen dah! musim mengawan ni! hahaha!
opss siti! please behave! lantak ar waa nye blog waa nye ske!

ok, to them yang nak kawen2 ni.. i doakan semoga selamat and dipermudahkan segala urusan..
happy for u guys! :)

dah tot! ko jgn nak emo2 da.. blasah kang! gedik sangat!

2 comments:

cheyart.chemid said...

cet, camna tau aku nak baca? haha,thanx wehh, aku tunggu hg sampai naa nanti..

citot said...

hg kan stalker! lalala~ tulaa, doakan aku smpi sana!