Monday, October 27, 2008

konvoi raya 2008

konvoi raya 2008 - 20/10/2008

rumah yg dikunjungi :
  • siti
  • amin
  • mili


petom yg terlibat : yani, shedot, siti, mili, nad, eira n anne
petam yg terlibat : emie, erol, naif, aizat, amin, zaim

laporan ringkas:

rumah pertama yang dikunjungi dalam konvoi ini ialah rumah saya. semua makan tengahari di rumah saya. as requested by petoms, ibu saya pun masak goreng berlada ayam as the main dish.. side dish nye pula adalah sayur paprik,telor dadar n buah-buahan..lepas mkn2, semua bersiap2 ke rumah amin pula. alkisah on the way ke rumah amin, aku naik kete aizat bersama naif n anne. kitorang terpisah ngan kete zaim n emie.. adoi.. ingatkan salah jalan.. rupanye jalan yg betol.. kus semangat! seb baik.. hehehe.. cayalaa aizat!
rumah kedua yang dikunjungi adalah rumah amin. rumah amin ni tak laa jauh mana dari umah mili.. dekat sangat... bole dikatakan kawasan umah amin ni berjiran ngan kawasan umah mili.. kat umah amin, kami dehidangi dengan pelbagai makanan.. food!! mak amin masak mee jawa (sedap2!), pastu ada popia goreng, choc cake.. semuanye masak sendiri woo... uuu sedap2!
selepas monster2 abes melantak di rumah amin, kami pun berangkat ke rumah mili..
rumah ketiga pula adalah rumah mili.. kat umah mili, kami dihidangkan ngan ayam goreng rempah dan juga paiti (mili! betul ke aku eja ni??).. sedap juge.. hehehe.. almaklumlaa petom2 ni mmg peberet ngan fried chicken ni..
pastu sume pun pulang ke rumah masing2..(",)







3 comments:

rohan1202 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ilaizaiah said...

makngah
awat tetbe ade org propose nk kawen ngn ko kt blog tuh??
gle tk romantic
hahahha

miss super duper said...

ntah kap lam mana ntah..
gedik btol..
tgk blog je pon da tau kap lam gedik.. lol!