Saturday, April 17, 2010

.zombie bernyawa kembali.


after a week and a half being tortured preparing the fyp report, me and my friends decided to enjoy ourself at damansara a day after our submission.. where we had lunch at ikea, karaoke at the curve, and dinner at ss2! weehoooo!!!


this is my lunch for that day.. huhu.. daku sudah berjanji pada diriku mau meneruskan diet ku bermula ari rabu bersamaan ari menghantar report fyp itu... jadi no meatballs and no to any fried chickens! bubye! lol! but, the pasta really tastylaa.. no regret.. :)

then, we had our karaoke maoke at red box, the curve..


kami berkaraoke selama 3/4 jam camtu.. puas hati.. lama da tak melalak!!! asik berjaga jadi zombie duk depan pc je before this.. huhu.. okey, then, we ols berpatah balik ke ikea untuk membeli belah barang2 seperti hanger tudung aku n meja kecik tuk lappie mili..


dan daku terjebak membeli roller tu.. benda tu cam roller yang ada gam tau.. so kalo sape2 ada pets seswai sangat laa beli.. kot2 cam bulu binatang melekat ke kan.. leh laa kasi roll on.. :D bijaks skali pencipta bnda alah ini! :D

after maghrib, we ols jalan2 sket2, pastu zassssss ke murni ss2.. me n mili had roti daging and ribena special, while intan, nad, skin n yani share nasi grg maryland, mee raja grg tmyam maryland, roti dgg and air apa ntah duer.. :D

sodappppppppp.. :)

ok, itu saje laporan kali ini.. :)

good luck untuk presentation puler selepas ini!
chaiyok2!

p/s: thanks to my lovie dovie rummiess a.k.a shikin n ema for colour up my torturing nitess.. thanks for being gila with me and sorry shikin for causing u imsonia for a day.. thanks girls!! muax!

p/s/s : thanks also to my zombie partner @yani for the non stop contribution in completing our fyp report! (mcm acknowledgemnt plak! lol!)
and to my dearest petoms for the support!

LOVE U ALLS!

2 comments:

I.n.t.a.n said...

mkn meatball smpi aku terase diri bau meatball:P

sitot mysteritot said...

aah.. party meatball aritu!