Friday, January 8, 2010

.sedar tak sedar.

sedar tak sedar dah masuk tahun 2010..
sedar tak sedar dah hampir 5 tahun di mmu.
sedar tak sedar dah semakin mampir ke permulaan trimester 3 final year.
sedar tak sedar tenet mmu makin laju.
sedar tak sedar library mmu pun da mula nak cantik.
sedar tak sedar mmu nye rules pun da banyak sangat berubahnye.. *elok ke tak ni?*
sedar tak sedar nanti sume nak keje-keje da.
sedar tak sedar ramai dah senior-senior dah kawen.
sedar tak sedar kawan-kawan aku pun ramai da plan nak kawen. haha!
sedar tak sedar suma akan mulakan haluan masing masing nanti.
sedar tak sedar..
sedar tak sedar..
sedar tak sedar..
sejauh mana pon perubahan ini akan berlaku..
.i hope our friendship will remains forever.



all the best guys!
mari mulakan sem baru dengan penuh semangat!
fighting!
:)


p/s: post yang agak bersemangat yer sbb sem br pon mula lambat lagi! :))
fyi : new sem start on the 18th jan! :D


2 comments:

applelixious amelle said...

sedar2 je aku dh kopak..alahai bai..sedar2 duit menagalir mcm sungai...

sitot mysteritot said...

huhu..
waa punya pon sulah mengalir bagai sungai.. uwaaa..
bai, lu blk x?